AULA DELS SABORS BARCELONA ÉS MOLT MÉS

Espai lúdic i interactiu d’ALÍCIA’T on descobrir i conèixer els projectes turístics i els productes agroalimentaris més singulars de la demarcació de Barcelona.

Tastos guiats per grans especialistes, d’una durada de 60 minuts, ens els que bocafins i aficionats podran gaudir i tastar els millors productes de la terra en companyia de vins fets a les comarques de Barcelona, de manera lúdica i interactiva.

Us recomanem fer reserva prèvia del taller, a través de la compra on-line o trucant al telèfon 93 875 94 01.

Si sou al·lèrgics o intolerants a algun aliment i voleu participar en algun taller de cuina participatiu, abans de fer la reserva us preguem que consulteu al telèfon 938759401.

GRAELLA D’ACTIVITATS

VIES BLAVES: TURISME I ALIMENTS A LA LLERA DE L’ANOIA

Vies Blaves és un ambiciós projecte de la Diputació de Barcelona que convertirà en transitables les lleres dels rius Llobregat, Cardener i Anoia. El riu Anoia és el protagonista del tast que us presentem, i tot recorrent la seva llera i de la mà de Pere Tardà, descobrirem els valors patrimonials, paisatgístics i turístics d’aquest tram. L’acompanyarà en Manel Pla, que ens farà conèixer i tastar productes agroalimentaris més singulars de la comarca de l’Anoia.

  • Dirigit a: Taller exclusiu per a majors de 18 anys
  • Espai: La Fàbrica
  • Preu: 4€
  • Dissabte: 16:30 h.
RESERVA PLAÇA

CARMINA CASEUS: TAST DE POEMES I RECITAL DE FORMATGES

Cultura i gastronomia s’abracen en aquesta singular experiència on el poeta Biel Barnils ens recitarà poemes propis i d’autors catalans, mentre l’Isaac Gelabert, un apassionat dels formatges, ens en proposarà d’artesans i autèntics, en un tast únic que se’ns mostrarà una peculiar manera de descobrir i gaudir de la poesia, i descobrir l’univers dels formatges artesans.

  • Dirigit a: Taller exclusiu per a majors de 18 anys
  • Espai: La Fàbrica
  • Preu: 4€
  • Dissabte: 18:30 h.
RESERVA PLAÇA

DO ALELLA: VINS DE PANSA BLANCA VORA EL MAR

L’univers del vi i la viticultura esdevenen actors per a la recuperació d’antics vincles vers la terra avui quasi perduts. La cultura agrària, el terrer, la natura i el paisatge són part important del relat i el patrimoni no escrit que conté una copa de vi. De la mà de Montse Serra, periodista i editora de VIBOP Edicions, i Francesc Muñoz, geògraf, ens endinsarem en la realitat de la DO Alella i del seu paisatge, tot tastant i gaudint de la versatilitat dels seus vins fets amb pansa blanca.

  • Dirigit a: Taller exclusiu per a majors de 18 anys
  • Espai: La Fàbrica
  • Preu: 4€
  • Diumenge: 11:30 h.
RESERVA PLAÇA

EL CAMÍ OLIBA: ART ROMÀNIC, SENDERISME I BONA GASTRONOMIA

El camí Oliba és un sender de gran recorregut que transcorre entre Montserrat i els Pirineus. Tot mostrant-nos els paisatges de l’interior i de la Catalunya Vella, el camí Oliba visita algunes de les obres més emblemàtiques del romànic català. Us convidem a conèixer els seus valors artístics, naturals i històrics en companyia d’en Marc Sureda, del Museu Episcopal de Vic, mentre us presentem i tastem alguns dels productes agroalimentaris més especials que hi podem trobar de la mà d’en Josep Sucarrats, director de la revista Cuina.

  • Dirigit a: Taller exclusiu per a majors de 18 anys
  • Espai: La Fàbrica
  • Preu: 4€
  • Diumenge: 13:00 h.
RESERVA PLAÇA