CUINES AMB ESTRELLA A BARCELONA

La demarcació de Barcelona reuneix 31 estrelles Michelin repartides pel seu territori, una quantitat prou significativa per poder descriure a Barcelona com una destinació gastronòmica de primer nivell.

Enguany a ALÍCIA’T, n’hem portat una petita mostra, amb la voluntat de conèixer personalment els cuiners i cuineres d’aquests establiments, i perquè ens mostrin en directe algunes de les receptes que han estat reconegudes internacionalment.

  • Dirigit a tots els públics
  • Aforament limitat

CAN JUBANY, EL PAISATGE D’OSONA A LA CASSOLA

L’any 1995 s’obria el restaurant Can Jubany, a Calldetenes, liderat per un dels cuiners més actius de Catalunya, en Nandu Jubany. Avui és una referència a Catalunya i lloc de visita obligada per a bocafins que viatgen fins a aquesta casa per trobar-se amb una cuina saborosa i honesta, que s’alimenta dels millors productes del seu entorn i de l’energia d’en Nandu.

  • Tipologia: Demostratiu
  • Durada: 45 minuts
  • Espai: Auditori – Fundació Alícia
  • Preu: Accés Gratuït – Aforament limitat
  • Dissabte: 10:30 h.

L’Ò, CUINA CREATIVA A MÓN SANT BENET

Jordi Llobet és el cuiner que lidera l’equip del restaurant L’Ó de Món Sant Benet. A L’Ó hi trobareu una cuina exquisida i creativa, integrada al seu entorn i molt precisa tècnicament. En aquest taller coneixereu les darreres novetats de la sempre sorprenent proposta gastronòmica de L’Ó.

  • Tipologia: Demostratiu
  • Durada: 45 minuts
  • Espai: Auditori – Fundació Alícia
  • Preu: Accés Gratuït – Aforament limitat
  • Dissabte: 11:45 h.

ESTANY CLAR, 30 ANYS D’ALTA CUINA AL BERGUEDÀ

L’any 1987 obria a Cercs un dels establiments que ha fet història al Berguedà, el restaurant Estany Clar. Situat en un paratge esplèndid, és una casa de cuina i parets nobles, que recentment ha renovat la titularitat dels seus fogons, apostant per joves cuiners del territori, Jaume Sebastià i Sergi Fernàndez.

  • Tipologia: Demostratiu
  • Durada: 45 minuts
  • Espai: Auditori – Fundació Alícia
  • Preu: Accés Gratuït – Aforament limitat
  • Dissabte: 18:45 h.

ELS CASALS, EXCEL·LENT CUINA DEL TERRER

Els Casals és un projecte únic amb una estreta relació entre la pagesia, la cuina i el terrer. Restaurant i hotel situats en una finca ubicada al bell mig del Berguedà, on els germans Rovira oficien tots els papers de l’auca i reben reconeixements d’arreu. De la mà de l’Oriol, el germà cuiner, descobrirem algunes de les seves receptes més significatives, i una filosofia de treball i de vida que ha convertit aquest restaurant, i el petit poble de Sagàs, en lloc de pelegrinatge gastronòmic.

  • Tipologia: Demostratiu
  • Durada: 45 minuts
  • Espai: Auditori – Fundació Alícia
  • Preu: Accés Gratuït – Aforament limitat
  • Diumenge: 11:30 h.