CUINES AMB ESTRELLA

 La demarcació de Barcelona reuneix un gran ventall d’estrelles Michelin repartides pel seu territori, una quantitat prou significativa per poder descriure a Barcelona com una destinació gastronòmica de primer nivell.

A ALÍCIA’T n’hem portat una petita mostra, amb la voluntat de conèixer personalment els cuiners i cuineres d’aquests establiments, i perquè ens mostrin en directe algunes de les receptes que han estat reconegudes internacionalment.

  • Dirigit a tots els públics
  • Aforament limitat

CARLES GAIG, REFERENT DE LA CUINA CATALANA

El “Doctor” Carles Gaig és la saviesa, el criteri, l’exemple a seguir, el nom que citen com a mestre els millors cuiners; també és la continuïtat ben entesa, la demostració de que la memòria pot ser un dels principals ingredients de la bona teca. Un compromís amb les arrels que sempre té en compte que qui no evoluciona, s’extingeix. Hi serà a Alícia’t per compartir amb tots nosaltres alguns dels seus secrets culinaris. Més que un taller, un privilegi.

  • Tipologia: Demostratiu
  • Durada: 45 minuts
  • Espai: Auditori – Fundació Alícia
  • Preu: Accés Gratuït – Aforament limitat
  • Dissabte: 12:15 h.

L’Ò, CUINA D’AUTOR A MÓN SANT BENET

En Jordi Llobet és un d’aquells cuiners capaços de convertir en un plat exquisit gairebé qualsevol cosa. Amb aquest talent gastronòmic lidera l’equip del restaurant L’Ó de Món Sant Benet. A L’Ó hi trobareu una cuina exquisida i creativa, integrada al seu entorn i molt precisa tècnicament. En aquest taller coneixereu les darreres novetats de la sempre sorprenent proposta gastronòmica de L’Ó.

  • Tipologia: Demostratiu
  • Durada: 45 minuts
  • Espai: Auditori – Fundació Alícia
  • Preu: Accés Gratuït – Aforament limitat
  • Diumenge: 12:15 h.