ESPAI EXPOSITIU

A la Plaça i el Prat de Món Sant Benet s’ubicaran espais expositius diferenciats.

A la Plaça, hi trobarem els 11 territoris de la demarcació de Barcelona amb un ampli mercat de productes agroalimentaris de qualitat, i podrem descobrir un gran catàleg de propostes de turisme enogastronòmic i familiar singulars.

Al Prat, podrem conèixer projectes i productes agroalimentaris vinculats amb Alícia en la vessant de la innovació, el coneixement i el patrimoni agroalimentari. També trobareu un gran espai dinàmic de Benvinguts a Pagès i gaudireu del diferents espais de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Dissabte: de 10:30 a 19:30 h. – Diumenge: de 10:30 a 19:00 h.

TERRITORI BARCELONA ÉS MOLT MÉS – XARXA PRODUCTES DE LA TERRA

A la Plaça de Sant Benet, trobareu els territoris que conformen la demarcació de Barcelona. Onze comarques, el programa del Parc Taula i el projecte MEDFEST que configuraran un gran mercat d’experiències turístiques de temàtica gastronòmica, i on podrem descobrir els valors i actius de la demarcació, planificant visites i experiències gastronòmiques.

En paral·lel, es podran conèixer, tastar i comprar els millors productes agroalimentaris de la Xarxa de Productes de la Terra

  • Espai: La plaça de Món Sant Benet

BENVINGUTS A PAGÈS

Els propers 9 i 10 de juny de 2018, tindrà lloc la 3a. edició de Benvinguts a Pagès, un cap de setmana en el que les explotacions agrícoles i ramaderes de tot Catalunya obriran les portes per ensenyar els seus entorns, ramats i obradors, amb l’objectiu de que coneguem el que mengem. Una oportunitat excel·lent per redescobrir l’origen dels aliments i per conèixer les persones que els produeixen i els preparen.

En un espai dinàmic on pageses i pagesos ens faran partícips de les tasques que realitzen, trobarem els productes que conreen o alguns dels seus animals… I per als més petits, amenitzarem la jornada amb un contacontes que ens relatarà històries molt divertides. D’aquesta manera es podrà fer un tast de Benvinguts a Pagès i començar a programar el cap de setmana per a tota la família.

  • Espai: El Prat de Món Sant Benet

EXPOSITORS D’INNOVACIÓ I PATRIMONI AGROALIMENTARI

Empreses, entitats i productors que han col·laborat amb la Fundació Catalunya La Pedrera i la Fundació Alícia en projectes per posicionar i donar valor als seus productes i/o patrimoni agroalimentari, o amb les que s’han realitzat treballs d’R+D+i.

Llistat d’expositors
  • Espai: El prat de Món Sant Benet

ELS MONS DE LA FUNDACIÓ

Un any més ALÍCIA’T serà l’aparador dels equipaments que ofereix la Fundació Catalunya La Pedrera. En aquest espai coneixerem cada un d’aquests equipaments emblemàtics que ofereixen estades i activitats, com Món Món Natura Delta de l’Ebre, Món Natura Pirineus o La Pedrera, i ens presentaran els projectes MANS i Life Montserrat.

  • Espai: El Prat de Món Sant Benet