GASTRONOMIA I ALTRES SERVEIS

Món Sant Benet ofereix una oferta àmplia en preus i formats als seus visitants. ALICIA’T pot ser una bona oportunitat per descobrir-los.

SERVEI DE BAR-CAFETERIA

Per esmorzar, berenar o fer un aperitiu entre hores.

  • Plaça de Món Sant Benet

ZONA PÍCNIC

Un espai de descans on poder relaxar-se mentre es gaudeix d’un ambient festiu, fent un àpat lleuger, un cafè o un gelat.

  • Prat de Món Sant Benet

TASTA L’ARRÒS DE SANT FRUITÓS

Acostem la Festa de l’Arròs de Sant Fruitós de Bages a Món Sant Benet. Vine a degustar-ne un plat amb una copa de vi de la bodega Mas de Sant Iscle, DO Pla de Bages.

  • Preu: 4,5€
  • Prat de Món Sant Benet

RESTAURANT LA FONDA

L’espai de la cuina tradicional i de temporada de Món Sant Benet. Durant la celebració d’Alícia’t, La Fonda oferirà un menú especial inspirat en els productes de Barcelona i un menú infantil.

Telèfon reserves: 93 875 94 13

Consulti el menú

RESTAURANT MON

Cuina de proximitat cuinada a la vista. Una ubicació excepcional, on gaudir del jardí mediterrani i de les vistes del Monestir de Sant Benet.

Telèfon reserves: 93 875 94 14

RESTAURANT L’Ó

Alta cuina a Món Sant Benet. Cuina d’autor inspirada en la cuina catalana i els productes del territori a càrrec del cuiner Jordi Llobet, reconegut amb una estrella Michelin des de l’any 2013.

Telèfon reserves: 93 875 94 29.

HOTEL MON

L’Hotel Món és el lloc ideal per gaudir d’una jornada inoblidable amb totes les comoditats. Per al cap de setmana s’ofereix un paquet especial que inclou una nit d’allotjament amb esmorzar, el dinar al restaurant La Fonda, la visita Medieval al Monestir de Sant Benet i 2 tallers de la Festa Alícia’t.

Més informació i reserves: http://hotel.monstbenet.com

Telèfon: 93 875 94 04

LA BOTIGA DE MÓN SANT BENET

Una finestra als productes agroalimentaris i gastronòmics de casa nostra. Un aparador on endinsar-vos i adquirir els diferents mons que configuren els sabors de la nostra terra.

Amb un ampli ventall de productes que van des dels vins i les mels fins als embotits i la fruita i verdura ecològiques, La Botiga és un espai especialitzat on els productes estan tractats amb cura i amb respecte per a oferir una selecció de qualitat i de casa nostra, ideal tant per a les compres quotidianes com per a ocasions especials, ja siguin lots per empreses com regals fets a mida.