VISITES GUIADES AL MONESTIR DE SANT BENET

Durant aquest cap de setmana el monestir s’afegeix a les activitats de la Festa ALÍCIA’T i us permet descobrir-lo al vostre aire, adaptant-se al ritme de cadascú.

Us recomanem fer reserva prèvia del taller, a través de la compra on-line, trucant al telèfon 93 875 94 o bé a la recepció de l’edifici La Fàbrica durant les jornades.

MIL ANYS DE SENSACIONS – ESPECIAL ALÍCIA’T – Visita Medieval

Feu un tastet de la visita al monestir en què després d’una primera part introductòria, podreu gaudir de forma excepcional dels espais del monestir al vostre aire. Un recorregut que inclou les parts més emblemàtiques com l’església, el claustre i celler. Durant el recorregut trobareu petits muntatges museogràfics que us faran reviure el passat del monestir en primera persona i de ben segur us deixaran amb ganes de tornar-hi.

UN DIA A LA VIDA DE RAMON CASAS – Visita Modernista

Un recorregut que ens transporta a l’estiu de 1924 tot travessant les estances del sobreclaustre que el pintor Ramon Casas i la seva família van convertir en residència d’estiueig. Música, llum, imatges, olors… ens guien a través dels salons i habitacions per viure una experiència plena de suggestió i sensibilitat.

Per a més informació: https://monstbenet.com/ca/visitans 

Recorda que el dissabte, 6 d’abril, tens l’opció de venir amb autobús des de Barcelona adquirint el pack de Visites+Dinar+Transport que oferim cada dissabte. Disposaràs d’una hora de temps lliure per passejar i gaudir de la festa.

Més informacióReserva el teu pack